Oamenii si iluziile


A trecut ceva vreme..Nu am mai fost de mult aici,asa aproape,asa de adanc.. Au trecut la fel de multe de ultima data.Zile,lucruri ,chiar si oameni! Asa se intampla de fiecare data.Vin,iti pangaresc creierul,corpul apoi partea cea mai vulnerabila: sufletul! Pe urma pleaca crezandu-se victoriosi,ca nu si-au patat inima de sentimente. Dar trece timpul,ei se schimba,sentimentele se schimba,amintirile raman.Raman acolo unde ei cred ca n-am ajuns,unde se mint singuri ca sunt curati si ca detin controlul absolut.large

Dar incerci din nou sa faci lucrurile asa cum trebuie,pentru ca tu regreti,pentru ca tu esti prea buna si mereu ierti.Si ei ce fac?Te dezamagesc iar! Si atunci incepi si tu sa te schimbi,sa te racesti,sa urasti..Sa te urasti pe tine,nu pe ei.Pe tine pentru ca tu ai fost slaba,tu ai crezut in ei cand de fapt tot ce vedeai important era o iluzie a oamenilor ce au fost,sau ce vor sa para.Ai incercat sa le canti in struna,apoi sa-i modelezi.Te-ai trezit ca fiind tu cea dependenta,tu care esti controlata de sentimente.

Asa sunt oamenii..Asa ne-am educat,singuri intr-o sicietate plina doar de interese,masti si corpuri.Nu sunt prea multe de zis,insa de facut..nu avem timp.

Ok